Eten en drinken

met passie gemaakt
Salade Mozarella Rond

Vers, vers, vers!

Wij staan voor kwaliteit én verse producten. Dagelijks worden er ingrediënten speciaal voor u verzameld van de beste boeren van ons land. Hierdoor kunnen wij de door ons gewenste kwaliteit waarborgen en dat proeft u! Ervaar het zelf!

Steak Rond

Een belevenis

Bij DE COLONEL ZEIST kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie met een hemels taartje! Of kom gezellig lunchen, wij hebben een fantastische kaart. Dit kan buiten op ons heerlijke terras of binnen waar wij diverse sfeervolle ruimtes hebben. Uiteraard bent u ook welkom voor een zalig diner. Bij ons staat gastvrijheid en professionaliteit op de eerste plaats waardoor uw avondje uit een ware belevenis wordt.

Er is dus van alles mogelijk: van lunch, diner, terrasje pakken, aan de bar wat drinken tot aan een bedrijfsborrel. Ook zijn er mogelijkheden voor "private dining". Vraag naar de mogelijkheden!

choco bombe

Heerlijke gerechten

Na een heerlijke maaltijd is er hopelijk nog een plekje over voor één van onze verrukkelijke desserts. Probeer eens de chocolade bombe… Of één van de andere desserts!

w

Welkom bij de COLONEL in Zeist

U kunt gemakkelijk reserveren via de website. Uiteraard kunt u ons ook altijd even bellen: 030 265 66 35

&

Waarom COLONEL?

De COLONEL is niet zo maar een restaurant, we zijn een begrip. Een restaurant met hét terras van Zeist. Groot maar toch ook knus. Veel mensen in Zeist hebben wel een herinnering bij ons aan de bar of aan één van onze tafels. Onze robuuste en moderne style en sfeer complementeren de eet- en drinkervaring voor onze gasten. Kom genieten!

Ervaringen

stories about us
Ik kan niet wachten de vernieuwde Colonel uit te proberen!

Kelly

Bezoeker
Wij staan voor u klaar!

Danny

Personeel

Waar vindt u ons?

 

Adres 

Slotlaan 266
3701 GW Zeist

 

Maandag t/m zondag

10:00 - 17:00

Openingstijden van onze keuken

12:00 tot 17:00 (op locatie)

De keuken is open wel tot open 21:00 uur voor thuis bezorgen!

Bel gerust voor informatie of reserveringen:

030 265 66 35